HjartdalFysio_logo_neg.png
erik.jpg
 

Om Erik:

Erik er utdannet fysioterapeut ved Høyskolen i Oslo, uteksaminert 2002. (Helsepersonell nummer: 8779732)

Siden hatt turnustjeneste 1 år ved Rjukan Sykehus og i Tinn Kommune, jobbet klinisk over 10 år i Tinn og over 4 år i Oslo. I hele perioden hatt jevnlig faglig oppdateringer og har spesialisering i klinisk ortopedisk medisin (OMI), ultralyddiagnostikk for muskel- og skjelett (PFF), ultralydveiledet injeksjonsbehandling (Diploma of injection therapy, SOMM) og Mensendieckfysioterapi (HiO). Erfaring med ultralyddiagnostikk og injeksjonsterapi siden 2013.

Erik har tidligere jobbet for Tinn Kommune, Mowinckel Fysioterapi, Eureka Kiropraktikk og Brynsenglegene Legesenter. Annen erfaring er ulike styrelederverv i Bergen Snøbrettklubb, Rjukan Fjellsportgruppe, Norges Snowboard Forbund, Medical Aid Mountaineering, Langfjella Alpine Redningsgruppe, diverse komiteer og frivillig brannvesen.

I fokus er pasienten og sammen med annet helsepersonell samarbeider vi for å få DEG dit du ønsker å være i forhold til smerter, funksjon og livskvalitet.

Med bruk av ultralyd er det enklere å stille sikre diagnoser som kan dermed kan effektivisere dine og våre behandlingstiltak. Ultralydmaskinen viser bilder av kropppens innside både i ro og når vi beveger den og vil i mange sammenhenger gi et tilsvarerende eller bedre svar enn det røntgen og MR kan påvise.

Utstyret som benyttes på klinikken er avansert og langt utover det som er vanlig i primærhelsetjenesten. Dette øker sjansene for påvisning av forandringer som vi ønsker å behandle.

Følg klinikken på Facebook / Instagram ved å klikke på linkene under.